Als erkende particuliere beveiligingsorganisatie heeft PRO SECURITY SERVICES zich in Amsterdam en omstreken ontwikkeld tot een specialist in beveiliging. Naast beveiliging hechten wij veel waarde aan service.

Al onze beveiligingsmedewerkers zijn gescreend en zijn in het bezit van de benodigde diploma’s. De beveiligingsmedewerkers van PRO SECURITY SERVICES worden geselecteerd op kennis, discipline, doorzettingsvermogen en ervaring. Deze vaardigheden vormen de basis van hun kwaliteiten.

De beveiligingsmedewerkers van PRO SECURITY SERVICES stralen professionaliteit en rust uit. Zij weten correct op te treden in elke situatie. Door hun ervaring kunnen eventuele conflicten worden voorkomen. Fysieke handelingen worden alleen in geval van noodsituaties toegepast. Een pro actieve instelling en ervaring dienen als waarborg ten aanzien van uw vertrouwen.

PRO SECURITY SERVICES heeft een professionele relatie met de politie en andere hulpdiensten. Deze relaties vloeien voort uit een goede samenwerking.


_DSC8422